Wat doen wij?

Wij werken met Cartec car cosmetic een hoogwaardig professioneel Nederlands kwaliteitsproduct. Zo hoogwaardig dat het wordt gebruikt in meer dan 40 landen.

Wassen van uw auto

Ons motto is: we doen het goed of we doen het niet. Er wordt dan ook alleen gewerkt met het programma GOED. Dat is inclusief de velgen en een bescherming voor de lak. Dit onder het genot van een echte kop koffie terwijl u wacht.

Pitstop

U kunt uw wasbeurt uitbreiden door de auto een pitstop behandeling te geven. Tijdens de pitstop wordt de auto grondig gezogen en worden de ramen zowel binnen al buiten gereinigd.

Polijsten en poetsen

Het polijsten van de lak in twee stappen. Eerst grof polijsten, om oneffenheden en krasjes te verwijderen. Daarna fijn polijsten, om polijstbanen die kunnen ontstaan door het grove polijsten te verwijderen. Hierdoor ontstaat een diepe glans, waarna de lak voorzien wordt door een beschermlaag. Kunststofdelen, rubbers en de banden worden behandeld met een zijdeglans product.

Interieur reiniging

Het interieur reinigen van de hemel tot de vloer. Het dashboard schoonmaken met een interieurreiniger, de ramen weer glashelder voor een beter zicht. Grondig stofzuigen en vlekken in de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Onaangename geuren worden verwijderd met behulp van ozon.
Het eindresultaat is een auto die oogt als nieuw. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Totale reconditioning van uw auto

Het goed onderhouden van uw auto verlengt de levensduur. Onderhoud bestaat niet alleen uit het laten uitvoeren van onderhoudsbeurten, maar ook uit de auto een totale schoonheidsbehandeling geven. Dus poetsen van de buitenkant en reinigen van het interieur. U krijgt uw auto in showroom staat weer van ons terug.
Waar bestaat een totale reconditoning uit?
De auto wassen en ontdoen van oppervlakkig vuil, inclusief de deursponningen, wielkasten en velgen.

Lakverzegeling

Lakverzegeling is het langdurig beschermen van de autolak doormiddel van een pantser. Deze beschermd tegen alle weersinvloeden. Vliegen en vogelpoep hebben minder snel de kans om in te branden en de diepte van de kleur blijft langer behouden.